Tietosuojaopas ja tietosuojaseloste pienyrittäjille

62,00  sis. alv 24%

Erityisesti pienyrittäjille suunnattu opas EU:n uuden tietosuoja-asetuksen vaatimuksista. Saat myös mallin valmiista tietosuojaselosteesta ja lisäksi tietosuojaselosteen pohjan, joka on helppo muokata oman yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

 
 
Osastot: ,

Kuvaus

EU:n uusi tietosuoja-asetus astui voimaan kahden vuoden siirtymäsäännöksen jälkeen 25.5.2018 kaikissa EU:n jäsenvaltioissa. Siitä lähtien henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista. Tämä tietosuojaopas auttaa pienyrittäjiä toimimaan uuden tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojaoppaan lopussa on myös malliesimerkki tietosuojaselosteesta sekä tyhjä tietosuojaseloste, minkä voi täyttää malliesimerkin avulla  omaan yritykseen sopivaksi.

Vastuunrajoitus

Tämä tietosuojaopas on tarkoitettu tiedon jakamiseen eikä se sisällä oikeudellista neuvontaa. Tämä opas ei ole tyhjentävä esitys aiheesta.

Lataustiedot

Sisältää 2 ladattavaa tiedostoa:

  • Tietosuojaopas, .pdf, 19 sivua, koko 482 kt
  • Tietosuojaselostemalli, .docx, 3 sivua, koko 56 kt

Tilauksen jälkeen saat sähköpostitse linkit tiedostojen lataamiseksi. Latausoikeus on voimassa 10 päivää ja tiedostot voi ladata max 2 kertaa. Mikäli sinulla on ongelmia tiedostojen lataamisessa, ota yhteyttä sähköpostitse susanna.jokinen@sjokinen.fi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tietosuojaopas ja tietosuojaseloste pienyrittäjille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.