Testamentti

180,00  sis. alv 24%

Tilaa valmiiksi laadittu testamentti helposti verkkokaupasta.

Täytä oheinen lomake huolellisesti. Tiedot siirtyvät verkossa salatun SSL-yhteyden avulla turvallisesti. Saat viikon sisällä tilauksestasi valmiin testamentin toimintaohjeiden kera.


*
 

*
 

*
 

*
 

 

Kuvaus

Henkilön kuoltua hänen omaisuutensa jaetaan lakimääräisen perimysjärjestyksen mukaan. Tätä voi muuttaa tekemällä elinaikanaan testamentin, joka on myös ainoa keino vaikuttaa omaisuuden jakaantumiseen kuoleman jälkeen.

Testamentin voi tehdä 18 vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.

Testamentin laatii lakimies valintojesi perusteella. Saat myös luonnoksen etukäteen tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi. Sopii itseohjautuvalle asiakkaalle, joka ei tarvitse lainopillista neuvontaa, tietää mitä haluaa sekä ymmärtää testamentin oikeusvaikutukset.

Mikäli haluat lainopillista neuvontaa, voit ostaa verkkokaupasta 15 min neuvontapalvelun puhelimitse. Soveltuu hyvin esim. verkkokaupan tuotteisiin, missä haluat käydä palvelun sisältöä tarkemmin läpi ennen tilausta.

Ohjeet

Ohje allekirjoittamiseen:

Testamentti

  • Tulosta ja allekirjoittakaa kaksi kappaletta testamentteja yhdessä kahden todistajan kanssa.
  • Muista, että esteettömien todistajien täytyy olla 15 vuotta täyttäneitä, heidän täytyy ymmärtää testamentin todistamisen oikeusvaikutukset ja lisäksi he eivät saa olla sukua testamentin tekijälle tai kenen hyväksi testamentti on tehty tai olla heidän puolisonsa.
  • Todistajien tulee tietää, että kyseessä on testamentti mutta sisältöä ei tarvitse paljastaa.
  • Kirjaa testamenttiin allekirjoittamisajankohta (paikkakunta ja päivämäärä), mikäli et ilmoittanut sitä jo tilausta tehdessäsi.