Edunvalvontavaltuutus

160,00  sis. alv 24%

Tilaa valmiiksi laadittu edunvalvontavaltuutus helposti verkkokaupasta.

Täytä oheinen lomake huolellisesti. Tiedot siirtyvät verkossa salatun SSL-yhteyden avulla turvallisesti. Saat viikon sisällä tilauksestasi valmiin edunvalvontavaltuutuksen toimintaohjeiden kera.

 
 

*
 

*
 

 

Valtuutuksen sisältö:

*
 
*
 
*

 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 

*
 

 

Kuvaus

Edunvalvontavaltuutus on valtakirja, jonka avulla voit ennalta varautua esim. sairastumisen aiheuttamaan toimintakyvyttömyyteen. Valtakirjalla voit valtuuttaa haluamasi henkilöt huolehtimaan niin taloudellisista (omaisuus ja pankkiasiat) kuin itseäsi koskevissa asioissa (mm. hoitopaikkaa, terveyden- ja sairaanhoitoa koskevat asiat). Valtuutusta tehdessään henkilön on oltava oikeustoimikelpoinen. Valtakirja allekirjoitetaan kahden esteettömän todistajan läsnäollessa.

Valtakirjassa voit määritellä asioista paljon yksityiskohtaisemmin kuin edunvalvonnassa (mm. lahjojen antaminen). Edunvalvontavaltuutus on myös joustavampi tapa hoitaa asioita kuin edunvalvonta (mm. raportoinnissa joustovaraa).

Valtakirja astuu voimaan vasta sitten kun terveytesi heikentyy niin, ettet ole enää kykenevä hoitamaan omia asioitasi. Valtuutettu vahvistaa valtakirjan Digi- ja väestötietovirastossa, jolloin siitä tulee pätevä. Vahvistusta varten on oltava myös lääkärintodistus.

Edunvalvontavaltuutuksen laatii lakimies valintojesi perusteella. Saat myös luonnoksen etukäteen tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi. Sopii itseohjautuvalle asiakkaalle, joka ei tarvitse lainopillista neuvontaa, tietää mitä haluaa sekä ymmärtää edunvalvontavaltuutuksen oikeusvaikutukset.

Mikäli haluat lainopillista neuvontaa, voit ostaa verkkokaupasta 15 min neuvontapalvelun puhelimitse. Soveltuu hyvin esim. verkkokaupan tuotteisiin, missä haluat käydä palvelun sisältöä tarkemmin läpi ennen tilausta.

Ohjeet

Ohje allekirjoittamiseen:

Edunvalvontavaltuutus:

  • Allekirjoittakaa edunvalvontavaltuutus yhdessä kahden todistajan kanssa. Muista, että esteettömien todistajien täytyy olla 18 vuotta täyttäneitä, oikeustoimikelpoisia ja lisäksi he eivät saa olla sukua.
  • Kirjaa edunvalvontavaltuutukseen allekirjoittamisajankohta (paikkakunta ja päivämäärä), mikäli et ilmoittanut sitä jo tilausta tehdessäsi.

Valtakirja astuu voimaan vasta sitten kun terveytesi heikentyy niin, ettet ole enää kykenevä hoitamaan omia asioitasi. Valtuutettu vahvistaa valtakirjan maistraatissa, jolloin siitä tulee pätevä. Vahvistusta varten on oltava myös lääkärintodistus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Edunvalvontavaltuutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.