Tutustu meihin

Meistä

Me autamme sinua, kun tarvitset lakipalveluita

Tutustu henkilökuntaamme

Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat ihmisläheisyys, selkeys ja saavutettavuus.

Susanna Tiainen, lakimies

Susanna Tiainen toimii Lakipalvelut S. Jokisella vastaavana lakimiehenä. Hän on myös yrityksen perustaja ja omistaja.

Susanna on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta sekä on suorittanut vaativan asianajajatutkinnon. Aiemmin hän on työskennellyt pankissa 15 vuoden ajan, josta seitsemän vuotta esimiestehtävissä palvelupäällikkönä sekä palvelujohtajana.

Susanna vahvistaa omaa osaamistaan aktiivisesti. Hän on osallistunut useisiin koulutuksiin, jossa saa syvällisemmät valmiudet mm. rikoksen uhrin sensitiiviseen kohtaamiseen. Tästä hän kokee olleen apua varsinkin avustaessa lähisuhdeväkivallan tai seksuaalirikosten asianomistajia eli uhreja.

Susannan on helposti lähestyttävä, selkeäsanainen ja hän kertoo vaikeatkin asiat niin, että asiaan perehtymätönkin ymmärtää.

Susanna on syntynyt Kiuruvedellä, Pohjois-Savossa. Savolaisjuuret juontavat pitkälle 1800-luvulle saakka. Kiuruvedellä asuvat edelleen Susannan vanhemmat, sisarukset sekä hänen sukulaisiaan. Tästä syystä Susannalle oli varsin luonnollista, että toimiston sivupiste on myös Kiuruvedellä.

Susanna tapaa asiakkaita sekä Kiuruveden että Jyväskylän toimistollamme.

susanna.tiainen@sjokinen.fi
puh. 045 625 7998 (Jyväskylä)
puh. 045 318 7455 (Kiuruvesi)

Maarit Hokkanen, lainopillinen assistentti

Maarit toimii Lakipalvelut S. Jokisella lainopillisena assistenttina. Maarit on suorittanut oikeusministeriön määräämän oikeustradenomin tutkinnon. Hän on valmistunut poikkeuksellisen laajoin oikeudellisin opinnoin ja pyrkii syventämään osaamistaan opiskellen jatkuvasti myös työn ohella. 

Maaritin työnkuvaan kuuluu pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisten toimeksiantojen asiantuntijatehtävät ja kokonaisuuksien hallinta. Hän pitää kunnia-asianaan auttaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti, mutta tarkkanäköisenä ja huolellisena ihmisenä hän kiinnittää huomiota myös asiakkaiden yksilöllisiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Maarit tapaa asiakkaitamme Jyväskylän toimistollamme.

maarit.hokkanen@sjokinen.fi
puh. 045 332 3708

Rebekka Ollikainen, oikeusnotaari

Rebekka toimii Lakipalvelut S. Jokisella oikeusnotaarina avustavissa lakimiestehtävissä pääasiassa perhe- ja perintöoikeuteen liittyvien toimeksiantojen parissa. Rebekka on valmistunut oikeusnotaariksi Turun yliopistosta keväällä 2022 ja tällä hetkellä töiden ohessa hän suorittaa oikeustieteen maisterin opintojaan.

Rebekka työskentelee Jyväskylän toimistollamme.

rebekka.ollikainen@sjokinen.fi

Palvelumme

Asiantuntevaa apua lakiasioissa

Yhteydenotto meille sisältää maksuttoman toimeksiannon hintakartoituksen (kesto korkeintaan 15 min) eikä sido sinua mihinkään. Oikeudenkäynnissä sinulla saattaa olla myös mahdollisuus valtion myöntämään oikeusapuun tai sinulla voi olla oikeusturvavakuutus, joka korvaa oikeudenkäyntikulut – autamme sinua näiden selvittämisessä.

Luotettavaa lakipalvelua yksityishenkilöille

Meidän kanssamme et jää lakiasioissa yksin

Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat ihmisläheisyys, selkeys ja saavutettavuus.

Ihmisläheisesti

Kohtaamme aina ihmisen ihmisenä – arkaluontoisten asioiden käsittely on työtämme.

Selkeästi

Pyrimme aina kertomaan monimutkaisetkin lakiasiat sinulle ymmärrettävästi ja selkokielellä.

Saavutettavasti

Tavataanko etäyhteyden välityksellä vai toimistollamme? Sinä päätät.

Ota yhteyttä

Palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella Jyväskylän ja Kiuruveden toimipisteillämme. Suurin osa palveluistamme onnistuu myös helposti etäyhteydellä, sähköpostilla tai puhelimitse.