Hinnoittelu

Lähes kaikki palveluni onnistuvat myös etäyhteyksien kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että toimeksiannon hoitamiseen käytetään esim. puhelinta ja sähköpostia. Asiakirjat voidaan toimittaa asiakkaalle sähköpostitse tai postitse kotiin. Teen myös kotikäyntejä!

Puhelimitse tai sähköpostilla tapahtuva mahdollisen toimeksiannon hintakartoitus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Ei sisällä lainopillista neuvontaa.

Tuntiveloitukseni on: 150,00 €/h + alv 24 % eli 186,00 €/h.

Tuntiveloitukseni on alan keskimääräistä tuntiveloitusta alhaisempi.

Pyydettäessä annan arvion toimeksiannon kustannuksista, mikäli se on mahdollista. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio.

Hintaan vaikuttaa työmäärä eli asian hoitamiseen käytetty aika (veloitus 150 €/tunnissa + alv eli 186 €/h), vaativuus sekä asian kiireellisyys. Pienin veloitettava aikayksikkö on 5 minuuttia (eli käytetty aika pyöristetään seuraavaan lähimpään 5 minuuttiin).

Matkakuluista laskutan 0,43 €/km + alv eli 0,53 €/km sekä matkaan käytetystä ajasta/odotusajasta veloitan 50% tuntiveloituksesta.

Kotikäyntilisä 75,00 € + alv eli 93,00 €. Lisäksi veloitan kotikäynnin keston mukaan normaalin hinnaston mukaisen tuntiveloituksen.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintaan. Tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,15 €/sivu + alv eli 0,19 €/sivu.

Palkkion lisäksi veloitan erikseen toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, viranomaismaksut ja muut julkiset maksut. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Palvelut mm:

 • Perheoikeus: Lasten huolto- ja tapaamisoikeudet, avioerot, ositukset ja omaisuuden erottelut sekä avioehdot
 • Perintöoikeus: Perunkirjoitukset, ositus- ja perinnönjaot, testamentit
 • Sopimusoikeus: Kauppa-, lahja- ja velkakirjat sekä osakassopimukset
 • Työoikeus: Työehdot ja työsopimukset
 • Edunvalvontaoikeus: Edunvalvonta-asiat ja edunvalvontavaltuutukset
 • Riita- ja rikosasiat

Tavanomaisten palveluiden hinta-arviot (perustuu arvioituun ajankäyttöön):

 • Suppea testamentti alkaen 200 €, 1-2 määräystä, sisältää allekirjoitustilaisuuden toimistollani
 • Laaja testamentti alkaen 300 €, useita määräyksiä, sisältää veroneuvontaa ja allekirjoitustilaisuuden toimistollani
 • Suppea avioehto alkaen 200 € ja laaja alkaen 300 €, sisältää allekirjoitustilaisuuden toimistollani. Lisäksi asiakas maksaa rekisteröimiskulun 49 €
 • Edunvalvontavaltuutus alkaen 220 €. sisältää allekirjoitustilaisuuden toimistollani
 • Suppea perunkirjoitus alkaen 450 € (käytetty aika n. 2,5 tuntia). Esimerkkitapaus: Toimistolle toimitetaan kerralla kattavat ja oikeat asiakirjat, vainaja naimaton, 1-2 oikeudenomistajia, 1-2 pankkitilia, muutamia kirjattavia laskuja/lainoja, perunkirjoitustilaisuus pidetään toimistolla ja toimisto hankkii uskotut miehet
 • Perusmuotoinen perunkirjoitus alkaen 850 € (käytetty aika n. 4,5 tuntia). Esimerkkitapaus: Toimistolle toimitetaan kerralla kattavat ja oikeat asiakirjat, oikeudenomistajina leski ja 1-4 lasta, puolisoilla yhteensä: 1-6 pankkitiliä/jäsenyyttä pankissa, asunto-osake, 1-4 pankkilainaa, 8-10 kpl kirjattavia laskuja), keskinäinen testamentti, perunkirjoitustilaisuus pidetään toimistolla ja toimisto hankkii uskotut miehet.
 • Suppea ositus- ja/tai perinnönjakosopimus alkaen 400 € (käytetty aika n. 2 tuntia). Esimerkkitapaus: Toimistolle toimitetaan kerralla kattavat ja oikeat asiakirjat, osapuolina 2-4 henkilöä,  jaettavana pankkitili ja auto, allekirjoitustilaisuus pidetään toimistolla ja toimisto hankkii todistajat
 • Perusmuotoinen ositus- ja/tai perinnönjakosopimus alkaen 750 € (käytetty aikaa 4 tuntia). Esimerkkitapaus: Toimistolle toimitetaan kerralla kattavat ja oikeat asiakirjat, osapuolina 2-4 henkilöä,  jaettavana muutama pankkitili ja 1-2 pankkilainaa, asunto-osake ja auto, allekirjoitustilaisuus pidetään toimistolla ja toimisto hankkii todistajat

Kaikki yllä mainitut hinta-arviot sis. alv.

Puhelimitse tai sähköpostilla tapahtuva mahdollisen toimeksiannon hintakartoitus on maksuton. Ei sisällä lainopillista neuvontaa.

Puhelin: +358 45 625 7998 ja sähköposti: susanna.tiainen@sjokinen.fi tai  susanna.jokinen@sjokinen.fi

Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään, kotisivuilla on aina ajantasainen hinnasto.

Lakipalvelut S.Jokinen Oy:llä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus IF Oy:ssä

Luethan myös yleiset sopimusehdot: Lakipalvelut S.Jokinen Oy:n  yleiset sopimusehdot

Yhteydenottolomake

Täytäthän kaikki kentät, kiitos!