Hinnoittelu

Lähes kaikki palveluni onnistuvat myös etäyhteyksien kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että toimeksiannon hoitamiseen käytetään esim. puhelinta ja sähköpostia. Asiakirjat voidaan toimittaa asiakkaalle sähköpostitse tai postitse kotiin. Teen myös kotikäyntejä!

Puhelimitse tai sähköpostilla tapahtuva mahdollisen toimeksiannon hintakartoitus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Ei sisällä lainopillista neuvontaa.

Tuntiveloitukseni on: 160,00-200,00 €/h + alv 24 % eli 198,40-248,00 €/h. Hinta määräytyy asian vaativuuden mukaan.

Pyydettäessä annan arvion toimeksiannon kustannuksista, mikäli se on mahdollista. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio.

Hintaan vaikuttaa työmäärä eli asian hoitamiseen käytetty aika, vaativuus sekä asian kiireellisyys. Pienin veloitettava aikayksikkö on 5 minuuttia (eli käytetty aika pyöristetään seuraavaan lähimpään 5 minuuttiin).

Matkakuluista laskutan 0,43 €/km + alv eli 0,53 €/km sekä matkaan käytetystä ajasta/odotusajasta veloitan 50% tuntiveloituksesta.

Kotikäyntilisä 80,00 € + alv eli 99,20 €. Lisäksi veloitan kotikäynnin keston mukaan normaalin hinnaston mukaisen tuntiveloituksen.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintaan. Tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,15 €/sivu + alv eli 0,19 €/sivu.

Palkkion lisäksi veloitan erikseen toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, viranomaismaksut ja muut julkiset maksut. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Palvelut mm:

  • Perheoikeus: Lasten huolto- ja tapaamisoikeudet, avioerot, ositukset ja omaisuuden erottelut sekä avioehdot
  • Perintöoikeus: Perunkirjoitukset, ositus- ja perinnönjaot, testamentit
  • Sopimusoikeus: Kauppa-, lahja- ja velkakirjat sekä osakassopimukset
  • Työoikeus: Työehdot ja työsopimukset
  • Edunvalvontaoikeus: Edunvalvonta-asiat ja edunvalvontavaltuutukset
  • Riita- ja rikosasiat

Puhelimitse tai sähköpostilla tapahtuva mahdollisen toimeksiannon hintakartoitus on maksuton. Ei sisällä lainopillista neuvontaa.

Puhelin: +358 45 625 7998 ja sähköposti: susanna.tiainen@sjokinen.fi.

Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään, kotisivuilla on aina ajantasainen hinnasto.

Lakipalvelut S.Jokinen Oy:llä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus IF Oy:ssä

Luethan myös yleiset sopimusehdot: Lakipalvelut S.Jokinen Oy:n  yleiset sopimusehdot

Yhteydenottolomake

Täytäthän kaikki kentät, kiitos!