Hinnoittelu

Suurin osa palveluistamme onnistuvat myös etäyhteyksien kautta. Teen myös kotikäyntejä!

Toimeksiannon hintakartoitus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Ei sisällä yksityiskohtaista lainopillista neuvontaa.

Pyydettäessä annan arvion toimeksiannon kustannuksista, mikäli se on mahdollista. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio.

Tuntiveloitukseni on: 180,00-200,00 €/h + alv 24 % eli 223,20-248,00 €/h. Hinta määräytyy asian vaativuuden ja kiireellisyyden mukaan.

Oikeudenkäynnissä sinulla saattaa olla mahdollisuus saada valtion joko kokonaan tai osaksi myöntämää oikeusapua. Tuntiveloitus on silloin 110,00 €/h + alv 24 % eli 136,40 €/h  Tällöin palkkioni maksaa Suomen valtio. Oikeusavun koelaskeman voit tehdä tästä. 

Sinulla voi olla voimassa myös oikeusturvavakuutus, jolloin vakuutus korvaa oikeudenkäyntikulut omavastuuosuuden jälkeen. Omavastuuosalle on myös mahdollista saada oikeusapua. Usein oikeusturvavakuutus sisältyy kotivakuutukseen.

Matkakuluista laskutan 0,44 €/km + alv eli 0,55 €/km sekä matkaan käytetystä ajasta/odotusajasta veloitan 50% tuntiveloituksesta.

Kotikäyntilisä on 100,00 € + alv eli 124,00 €. Lisäksi veloitan kotikäynnin keston mukaan hinnaston mukaisen tuntiveloituksen.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintaan. Tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,19 €/sivu + alv eli 0,24 €/sivu.

Palkkion lisäksi veloitan erikseen toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, viranomaismaksut ja muut julkiset maksut.

Palvelut mm:

  • Rikosasiat, asianomistajan (uhri) tai vastaajan (syytetty) avustaminen sovittelussa ja oikeudenkäynnissä.
  • Riita-asiat, kantajan tai vastaajan avustaminen sovittelussa ja oikeudenkäynnissä.
  • Perheoikeus: Lasten huolto- ja tapaamisoikeudet sekä elatusasiat, avioerot, ositukset ja omaisuuden erottelut sekä avioehdot
  • Perintöoikeus: Perunkirjoitukset, ositus- ja perinnönjaot, testamentit sekä pesän selvittäjänä ja -jakajana toimiminen
  • Sopimusoikeus: Kauppa-, lahja- ja velkakirjat. Olen myös Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja.
  • Edunvalvontaoikeus: Edunvalvonta-asiat (mm. edunvalvojan sijaisena toimiminen) ja edunvalvontavaltuutukset

Lakipalvelut S.Jokinen Oy:llä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus Pohjola Vakuutuksessa.

Luethan myös yleiset sopimusehdot: Lakipalvelut S.Jokinen Oy:n  yleiset sopimusehdot

Yhteydenottolomake

Täytäthän kaikki kentät, kiitos!