Hinnoittelu

Suurin osa palveluistamme onnistuvat myös etäyhteyksien kautta. 

Toimeksiannon hintakartoitus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Ei sisällä yksityiskohtaista lainopillista neuvontaa.

Pyydettäessä annan arvion toimeksiannon kustannuksista, mikäli se on mahdollista. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio.

Tuntiveloitukseni on  248,00 €/h (sis.alv). Hinta määräytyy asian vaativuuden ja kiireellisyyden mukaan.

Oikeudenkäynnissä sinulla saattaa olla mahdollisuus saada valtion joko kokonaan tai osaksi myöntämää oikeusapua. Tuntiveloitus on silloin 110,00 €/h + alv 24 % eli 136,40 €/h  Tällöin palkkioni maksaa Suomen valtio. Oikeusavun koelaskeman voit tehdä tästä. 

Sinulla voi olla voimassa myös oikeusturvavakuutus, jolloin vakuutus korvaa oikeudenkäyntikulut omavastuuosuuden jälkeen. Omavastuuosalle on myös mahdollista saada oikeusapua. Usein oikeusturvavakuutus sisältyy kotivakuutukseen.

Matkakuluista laskutan 0,57 €/km (0,46 €/km + alv) sekä matkaan käytetystä ajasta/odotusajasta veloitan 50% tuntiveloituksesta.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintaan. Tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,25 €/sivu (sis. alv).

Postituskulut kotimaassa 5 euroa kirje ja ulkomaille 7 euroa kirje (sis. alv).

Palkkion lisäksi veloitamme erikseen toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, viranomaismaksut ja muut julkiset maksut.

Palvelut mm:

  • Rikosasiat: asianomistajan (uhri) tai vastaajan (syytetty) avustaminen sovittelussa ja oikeudenkäynnissä.
  • Riita-asiat: kantajan tai vastaajan avustaminen sovittelussa ja oikeudenkäynnissä.
  • Perheoikeus: Lasten huolto- ja tapaamisoikeudet sekä elatusasiat, avioerot, ositukset ja omaisuuden erottelut sekä avioehdot
  • Perintöoikeus: Perunkirjoitukset, ositus- ja perinnönjaot, testamentit sekä pesän selvittäjänä ja -jakajana toimiminen
  • Sopimusoikeus: Kauppa-, lahja- ja velkakirjat. Olen myös Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja.
  • Edunvalvontaoikeus: Edunvalvonta-asiat (mm. edunvalvojan sijaisena toimiminen) ja edunvalvontavaltuutukset

Tästä voit ladata maksutta itsellesi Muistilista perunkirjoitusta varten. Muistilista ohjaa sinua oikeiden asiakirjojen hankinnassa.

Lakipalvelut S.Jokinen Oy:llä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus Pohjola Vakuutuksessa.

Yhteydenottolomake

Täytäthän kaikki kentät, kiitos!