Hinnoittelu

Suurin osa palveluistamme onnistuvat myös etäyhteyksien kautta. Tällöin toimeksiannon hoitamiseen käytetään esim. puhelinta ja sähköpostia. Asiakirjat voidaan toimittaa asiakkaalle sähköpostitse tai postitse kotiin. Teen myös kotikäyntejä!

Toimeksiannon hintakartoitus puhelimitse tai sähköpostilla on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Ei sisällä yksityiskohtaista lainopillista neuvontaa.

Tuntiveloitukseni on: 160,00-200,00 €/h + alv 24 % eli 198,40-248,00 €/h. Hinta määräytyy asian vaativuuden ja kiireellisyyden mukaan.

Pyydettäessä annan arvion toimeksiannon kustannuksista, mikäli se on mahdollista. Kysymyksessä ei kuitenkaan ole kuluttajansuojalaissa tarkoitettu sitova hinta-arvio.

Matkakuluista laskutan 0,44 €/km + alv eli 0,55 €/km sekä matkaan käytetystä ajasta/odotusajasta veloitan 50% tuntiveloituksesta.

Kotikäyntilisä on 80,00 € + alv eli 99,20 €. Lisäksi veloitan kotikäynnin keston mukaan hinnaston mukaisen tuntiveloituksen.

Kohtuulliset ja normaalit toimistoyleiskulut sisältyvät hintaan. Tavanomaista suuremmista kopiointi- tai tulostuskuluista 0,15 €/sivu + alv eli 0,19 €/sivu.

Palkkion lisäksi veloitan erikseen toimeksiannon hoitamisesta aiheutuneet suoranaiset kulut, viranomaismaksut ja muut julkiset maksut.

Palvelut mm:

  • Perheoikeus: Lasten huolto- ja tapaamisoikeudet sekä elatusasiat, avioerot, ositukset ja omaisuuden erottelut sekä avioehdot
  • Perintöoikeus: Perunkirjoitukset, ositus- ja perinnönjaot, testamentit sekä pesän selvittäjänä ja -jakajana toimiminen
  • Sopimusoikeus: Kauppa-, lahja- ja velkakirjat
  • Edunvalvontaoikeus: Edunvalvonta-asiat (mm. edunvalvojan sijaisena toimiminen) ja edunvalvontavaltuutukset
  • Riita- ja rikosasiat, avustaminen sovitteluissa ja oikeudenkäynneissä

Lakipalvelut S.Jokinen Oy:llä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus Pohjola Vakuutuksessa.

Luethan myös yleiset sopimusehdot: Lakipalvelut S.Jokinen Oy:n  yleiset sopimusehdot

Yhteydenottolomake

Täytäthän kaikki kentät, kiitos!