Susanna Tiainen, lakimies

Lakiasiantoimisto, Lakipalvelut S.Jokinen Oy:n perustaja ja omistaja Susanna Tiainen (os. Jokinen) on lakimies ja luvan saanut oikeudenkäyntiasiamies ja -avustaja.

Oikeudellista osaamista olen hankkinut oman lakiasiaintoimistoni työtehtäviä hoitaessa, mutta myös työskennellessäni pankissa. Työkokemusta pankkialalta on 16 vuodelta, joista 7 vuotta esimiesasemassa (palvelupäällikkö 4 v ja palvelujohtaja 3 v).

Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri. Opinnot suoritin Lapin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Lisäksi olen suorittanut Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tradenomin tutkinnon. Lukion suoritin osittain Kiuruvedellä, mistä olen kotoisin. Viimeisen lukiovuoteni suoritin Kallaveden lukiossa, Kuopiossa. Pääsin ylioppilaaksi Kuopion Kallaveden lukiosta vuonna 1996.

Minulla on myös oikeus toimia kaupanvahvistajana.

Saat minuun yhteyden puhelimitse numerosta 045 625 7998 (Jyväskylä) ja 045 318 7455 (Kiuruvesi) tai sähköpostitse susanna.tiainen@sjokinen.fi

Tapaan asiakkaita ajanvarauksella toimistollamme Kauppakatu 5 A 2, 40100 Jyväskylä sekä Kiuruvedellä parillisten viikkojen maanantai-keskiviikot, osoitteessa Kiuruveden kaupungintalo, Harjukatu 2, 74700 Kiuruvesi. Sisäänkäynti Harjukadun puolelta.

 

 

 

Maarit Hokkanen, lainopillinen assistentti

Koulutukseltani olen oikeustradenomi ja avustan Susannaa lainopillisissa toimeksiannoissa, sekä vastaan toimiston juoksevista asioista.

Saat minuun yhteyden puhelimitse numerosta 045 332 3708 tai sähköpostitse maarit.hokkanen@sjokinen.fi

Tapaan asiakkaita ajanvarauksella toimistollamme, osoitteessa Kauppakatu 5 A 2, 40100 Jyväskylä.

Työskentelen tiistaista perjantaihin.